Bedrijven

Bent u nog in balans? Onze maatschappij stelt hoge eisen. Zowel privé als in ons werk worden we dagelijks behoorlijk op de proef gesteld. Werkdruk, werkomstandigheden, conflicten of ingrijpende gebeurtenissen… De een kan er beter mee omgaan dan de ander.

Eveline Kempenaar, van oorsprong fysiotherapeut, is een ervaren en gediplomeerd psychosomatiek-, werkstress- en arbeidscoach. Zij is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met spanningsklachten. Doel hiervan is het verhelpen en voorkomen van klachten die voortkomen uit (werk)stress. Lichaam en geest staan tijdens alle behandelingen centraal.

Bij de behandeling van zgn. spanningsklachten zoals burn-out, hyperventilatie, chronische overbelasting, RSI c.q. CANS, maakt ik gebruik van een eclectisch geheel van therapeutische stromingen, zoals ontspanningstraining, biofeedback en myofeedback training, ademtherapie, mindfulness, methode van Chronische Stress Reversal (CSR) en NLP-coaching.

Uit Balans?

Iedereen heeft in meer of mindere mate stress en prikkels nodig om het beste in zichzelf naar boven te halen. Het wordt pas ongezond als de balans tussen draaglast en draagkracht zoek is. Hoeveel een mens kan hebben, hangt af van individuele veerkracht en stressbestendigheid.

Bekijk de folder!

folder-bedrijven-voorkant

Pin It on Pinterest