Sounder Sleep System

Specialisaties

Het Sounder Sleep System™ is een nieuwe, revolutionaire methode waarmee je met kleine, eenvoudige, zachte bewegingen en ademhalingstechnieken het lichaam kunt ontspannen, je gedachten tot rust kunt brengen waardoor er een weldadig slaappatroon ontstaat. 
 Het resultaat is een verbeterde kwaliteit van slapen. 
Deze methode draagt ertoe bij dat je leven minder stressvol wordt en ondersteunt een goede en weldadige nachtrust. De methode kan worden aangeleerd in groepen of op individuele basis.

Je leert technieken om eenvoudig en doeltreffend de slaap te vatten, verkrijgt kennis over de achtergrond van de slaap en krijgt methoden aangereikt om de overgang tussen de drukke dag en de rust van de nacht te bevorderen.

Technieken die je leert zijn o.a.

    • Ontspanningstechnieken voor overdag die je helpen om je fysieke en mentale activiteit te verminderen. Het is belangrijk om overdag meer te ontspannen waardoor je ’s nachts beter gaat slapen.
    • Natuurlijke ademtechnieken die je helpen om het natuurlijke rustige ademritme te herstellen.
    • Daarnaast leer je zgn. “mini Moves”, kleine, zachte lichamelijke bewegingen en ademtechnieken die je in je eigen bed kunt doen om makkelijker in te slapen maar ook wanneer je tijdens de nacht wakker wordt om de slaap weer te hervatten.

Voor meer informatie over deze methode: www.soundersleep.com

Pin It on Pinterest