Informatie en tarieven

Praktijkinformatie
 

Tarieven 2019

De praktijk heeft in 2019 enkel nog met Zorg en Zekerheid en Menzis een contract afgesloten.  Anders dan dat U van mij gewend bent, heb ik dit jaar de contracten met Zilveren Kruis, CZ en VGZ niet getekend. De reden hiervoor is dat deze verzekeraars eisen stellen waaraan ik mij niet wil committeren. Ik heb kwalitatieve zorg hoog in het vaandel staan, en stel jou als client centraal. Binnen de contractvoorstellen van bovengenoemde zorgverzekeraars komt mijn kwaliteitsstandaard in het gedrang.

Wat zijn de gevolgen voor U als client?

Wanneer U niet verzekerd bent bij Z&Z en/of Menzis  dan krijgt U afhankelijk van de verzekering  de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed.  U dient de rekening zelf in bij de zorgverzekeraar.

In 2019 heb ik nog wel contracten met Zorg en Zekerheid en Menzis.  De behandeltijd voor deze zorgverzekeraars is maximaal 30 minuten. De behandelingen van de niet-gecontracteerde zorg zijn 45 minuten.

Wij hanteren de volgende tarieven:

  • Zitting psychosomatische fysiotherapie  €50,-
  • Intake psychosomatische fysiotherapie  €65,-
  • Telefonisch consult  €12,50
  • Niet nagekomen afspraak €30,00

Openingstijden:

Maandag:     9.00  – 17.00 uur
Dinsdag:      13.00 – 21.00 uur
Woensdag:  10.00 – 17.00 uur
Donderdag:   9.00 – 18.00 uur
Vrijdag en zaterdag: telefonisch bereikbaar.

Afspraak afzeggen of verschuiven? Geen probleem tot 24 uur van te voren! U kunt dit persoonlijk, telefonisch doen of een e-mail sturen naar info@psychosomatiektherapie.nl. Lukt dit niet, dan moeten wij de afspraak  in rekening brengen.

Pin It on Pinterest