De nieuwe VGZ mindfulness app is een aanrader!

Er is een fantastische nieuwe mindfulness app van VGZ. Een echte aanrader voor iedereen! Deze app heeft een uitgebreid menu waarin je verschillende keuzes kunt maken.

De app is zeer gebruiksvriendelijk. Ben je nog onbekend met mindfulness dan is een hele handige kennismaking om dagelijks een oefening te doen. Je kunt een programma van vier weken doorlopen. Dan kun je zien welke oefening je al gedaan hebt. De oefeningen in de eerste week zijn korter dan in de vierde week. Je kunt zelf automatisch een reminder in de agenda van je telefoon zetten. Heel handig, zo kun je dagelijks aan de slag gaan met mindfulness.

Daarnaast kun je ook zoeken naar een meditatie op basis van jou situatie. Je zit bijvoorbeeld in de trein, auto of je bent thuis. Dan geeft deze app je de mogelijkheid om oefeningen aan te passen aan de situatie waar je je op dat moment bevindt. Je kunt ook altijd de tijdsduur van de oefeningen selecteren, waarna je in een menu komt en je het doel van die oefening kunt aangeven: ‘rust’ of ‘helderheid’. En je kunt kiezen uit een zeer uitgebreide lijst van oefeningen.

En tot slot is er ook een uitleg over wat mindfulness is, wat het je oplevert, waar het vandaan komt, wat de wetenschap hierover zegt, voor wie mindfulness is, hoe je mindfulness kunt leren, waaruit de oefeningen bestaan, hoe lang het duurt en hoe lang je kunt oefenen.

VGZ 1    VGZ 2

Download de VGZ Mindfulness coach gratis via de App Store of Google Play Store

Pin It on Pinterest